Mary De Franco

Description:

High Concept:

Forfatter.

The Face of:

Aspects

Relationships

  • Bobby de franko
Bio:

Mary De Franco blev født i Lakeland
og havde en marget nåmal ungdom ind til hines og nonge viners første dage de ville slå sig løs og nyde natte livet, der var her at hun ved et tilfæld fik gjordt sing nonge bekenskaber med folk fra den makiske side , efter hånen som tiden gik blev hun mer og mer en del af den anden side og for lod mer og mer de røder hun kom fra, men det kom ikke uden en pris efter som det efter lod hine med første håns beratninger om ting som ingen ville tro og hvis hun fortale om det ville hun blive låst væk i en lille gummi sælle eller det der var være, og langsomt skuppede hine ud i at hun drak og mer og mer og dagne blev mer og mer tåvet til hun til sist var så langt ude at hele dagt og bar forsvant.
indtil hun en dag havde et klart øjeblik og til sin radsel fand ud af at hun var gravid og ikke hviste hvem faren var.
efter det besluttede hun sig for at forlade sit gamle liv for hines kommene søn.
da hines søn enlig kom til værden var det ikke uden sine problemer efter som han led af Xeroderma pigmentosum som for hindered hines søn i at blive udsat for sollys

Vilket gjorde hine marget over beskyttene for hines lille dreng ,,,,

Den måde hun fik dækket sin økonomiske behov var ved at bruge hines viden om den makiske værden og de begiven heder hun havde været vidne til som inspiration til hines bøger vilket ingen i den makiske værden lage mærke til så vidt hun kunne se.

Efter hånen som hines søn blev ælder blev han også væslig støre inde sine jævnladerne og hans sydom blev også minder og minder farlig så det ud til vilket ikke gjorde hine minder beskyttene over for hines lille dreng men havde stort set den modsatte virkning.

I lang tid var alt godt hines bøger blev volt som pobulære og over stat til ikke minder ind 13 sprog og penge var ikke nået problem, men det var det minste af hines problemer at holde det skjult for hines dreng, nej problemet var mer at holle folke fra at udnætte hines lille drangs størles og styrke, som at holde hans skoles fodbolt/amikanskfodbolt træner og spider fra stor klupper fra at putte ider ind i hans hovde. men hun kunne ikke forhinder ham i at skabe sine agne ider.

Så da tiden enlig kom at han han ville ind i hæren var hun forberat på det, ikke at hun gav mer slip på ham af den grund.

Mary De Franco

Druids Dryads and Dust philipholten